Doorschakeling aanzetten of uitzetten

https://pbx1.pinvandaag.nl/login/

Gebruikersnaam: Uw klantnummer
Wachtwoord:

Klik rechtsboven op uw extentie.

Klik op doorsturen

Klik op Geavanceerde belregels instellen

Time-out: (Standaard 15 seconden) (HIER AANGEVEN HOELANG DE TOESTEL MOET OVERGAAN VOORDAT DEZE WORDT DOORGESCHAKELD) ALS DEZE GELIJK MOET WORDEN DOORGESCHAKELD KIES 1 SECONDE

In gesprek: (Standaard Doorgaan) (HIER KUNT U AANGEVEN WAT ER MOET GEBEUREN ALS U AL IN GESPREK BENT OP UW VASTE TELEFOON)

Klik op: Gebruik de bovenstaande regels voor het bellen van groepen en oproepwachtrijen

Zoek me via deze nummers:
Klik op toevoegen

Ingeschakeld: (Aanvinkel als u wilt doorschakelen, uitvinken als er niet meer moet worden doorgeschakeld)
Nummer: Mobiel of vast nummer waar u naar toe wilt doorschakelen
Beschrijving: Naam of kenmerk van de telefoonnummer.
Klik op OK om deze op te slaan

Time-out: 15 seconden (Binnenkomend gesprek moet binnen 15 seconden worden opgenomen) U kunt dit eventueel verlengen naar 30 of 900 seconden.

Klik op OK om deze wijziging op te slaan